011-2614 2423 | ALIIZWELLZ ENTERPRISE [003023977-V] | 2014 - 2023 pakarbinawebsite@gmail.com

Pakar Bina Website (PBW) menerima tempahan servis bina Website Korporat, Website E-commerce, Website Affiliate, Website MLM, Website Sistem Stokis, Website Hartanah, Website Pusat Tuisyen, Website Akaun, Website Ordering Sistem, Website FYP dan bermacam2 jenis Website lagi mengikut Business Model klien.

MINISITE PAKEJ

Pakej laman web murah KL kita hanya RM 1,899 untuk satu halaman website. Kita juga ada banyak jenis servis bina website. Seperti memindahkan website daripada hosting lama dan banyak lagi.

BASIC PAKEJ

Pakej Website Asas yang lengkap dengan harga RM 2,899 sahaja,

ECOMMERCE PAKEJ

Pakej Website Ecommerce murah kita harga hanya RM 3,500 sahaja.

Pakar Bina Website (PBW) telah beroperasi semenjak tahun 2014 dan mempunyai ramai pelanggan di serata Malaysia. Antara servis yang PBW sediakan adalah servis buat Minisite, Website, Sistem, Mobile Aplikasi, Online Resume serta Design Logo dan Banner. 

PBW terdiri daripada individu-individu yang mempunyai skil yang amat tinggi dalam dunia Teknologi Maklumat. Team PBW sentiasa menaik taraf diri masing-masing supaya dapat memberikan servis yang terbaik pada para pelanggan.

Antara para pelanggan PBW adalah pemilik pusat tuisyen, pemilik pusat peranginan, broker hartanah, syarikat persulingan air, syarikat akaun, pemilik butik, pengasas produk kecantikan, dan macam-macam lagi. Individu-individu tersebut sedar akan kepentingan adanya website dalam bisnes mereka supaya bisnes mereka lebih diyakini oleh bakal pelanggan dan juga prospek. Ini sama sekali akan menaikkan lagi jualan syarikat-syarikat tersebut. 

Dulu membina laman web agak mahal. Sebab penubuhan kita ialah bantu bina website murah supaya apa jua usahawan ada peluang buat laman web murah Malaysia. Terutamanya permintaan perkhidmatan buat website murah KL atau buat website murah Selangor sangat diperlukan. Harga buat website murah Selangor kita boleh serendah RM 1,899 untuk seumur hidup.

– Advisor of Pakar Bina Website –

Kenapa Perlu Website? Mula Online Hari Ini

Kenapa perlu buat website atau kelebihan buat website bukan saja sama dengan sewa kedai, malah lagi banyak kelebihan berbanding sewa kedai. Bila ada website, boleh berniaga 24jam dan ada fungsi yang memudahkan pelayar laman web terus beli tak kira masa atau tempat. Kenapa perlu bina website sendiri walaupun banyak yang sudah berjaya di social media. Bila dah ada website, pelanggan yang berminat akan lebih yakin dan dalam satu masa terus beli online. Manakala social media tiada ini. Sebab tu wajib ada website. Kita ada rundingan secara percuma.

Kepada sesiapa nak bina website, nak website Ecommerce murah KL atau berniaga secara online tapi tak banyak budget, kini tiada masalah lagi. Kami ada perkhidmatan laman web murah KL dan laman web murah Selangor. Kita bina website dengan menggunakan syarikat web hosting Malaysia yang baik, boleh dipercayai dan terbukti berkesan.

Website Murah

s

Jangan Buat Website Sendiri

Banyak kelas latihan ajar kalau nak buat website murah, boleh belajar cara buat website sendiri. Dengan cara ini, harga website murah boleh sampai percuma. Memang boleh buat website sendiri tetapi banyak sampai langsung tiada sales. Website yang baik dapat dicari di Google, cantik sampai popular banyak membeli. Buat website paling penting ialah pengalaman. kita sudah berpengalaman lebih dari 10 tahun buat website ecommerce murah Selangor.

Website Paling Murah

Perkhidmatan bina website yang paling murah ialah buat website landing page atau satu halaman website. Seperti RM 1,899. Kalau kita orang buat. Kita sudah lama terkenal bina laman web murah Selangor. Standard laman web atau website yang lengkap jenis ini website murah dengan harga RM 2,899 sahaja. Website jenis ini paing terkenal. Kita bina website untuk banyak syarikat yang menawarkan produk popular.

Website Murah E-Commerce

Kita ada juga buat website murah Malaysia jenis e-commerce terus boleh tambah atau naikan jualan. Pengalaman pelanggan bina website ecommerce murah dengan kami adalah jualan meletup-letup selepas ada laman web Ecommerce atau kedai online. Website ecommerce murah macamni akan terima bayaran melalui FPX. Sekarang kamu boleh buat website ecommerce murah Malaysia harga RM 3,500 sahaja.

Website Murah Sistem Agen

Kami juga ada menyediakan Sistem Agen Murah untuk Founder produk. Dengan adanya Sistem Agen Murah  ni senanglah HQ nak monitor berapa Sales Harian | Mingguan | Bulanan dan Tahunan agen2. Sistem Agen Murah  siap boleh tengok rangking Sales by Stokis | Agen | Dropship lagi tu.Stokis dan Agen nak topup produk pun senang dekat Sistem Agen Murah. Key in dan buat online payment dalam website sahaja..tup2 terus sampai stok dekat rumah.Kan senang tu..Dengan Sistem Agen Murah, HQ pun tak pening kepala nak tengok report masa close month nanti. Klik2 saja terus dapat tengok berapa sales bulanan dekat Sistem Agen Murah.

Website Murah Affiliate

Kami juga ada menyediakan Website Affiliate Murah untuk Networking Affiliate. Website Affiliate Murah ni siap dengan id unik untuk setiap ahli. Bukan itu sahaja, Website Affiliate Murah ni terdapat juga Halaman Admin untuk memantau dan menguruskan web serta mengaktifkan ahli. Untuk ahli pula Website Affiliate Murah sediakan  Halaman Ahli untuk melihat statistik, download produk, berita, promosi dan sebagainya. Website Affiliate Murah juga boleh lihat senarai downline melalui halaman ahli dan admin.

Website Murah MLM

Kami juga ada menyediakan Website MLM Murah untuk Networking MLM. Website MLM Murah ni siap dengan id unik untuk setiap ahli. Bukan itu sahaja, Website MLM Murah ni terdapat juga Halaman Admin untuk memantau dan menguruskan web serta mengaktifkan ahli. Untuk ahli pula Website MLM Murah sediakan  Halaman Ahli untuk melihat statistik, download produk, berita, promosi dan sebagainya. Website MLM Murah juga boleh lihat senarai downline melalui halaman ahli dan admin.

Website Murah Tuisyen

Kami juga ada menyediakan Website Tuisyen Murah untuk Pusat Tuisyen.  Dengan adanya Website Tuisyen Murah, pengusaha tuisyen tak perlu pening kepala lagi dah untuk tugasan seperti susun jadual pelajar, pendaftaran pelajar, rekod kehadiran pelajar, generate resit dan sebagainya kerana dengan Website Tuisyen Murah, semuanya boleh dilakukan secara online. Bukan itu sahaja, Ibu bapa para pelajar juga pasti akan gembira kerana mereka dapat lihat keputusan ujian anak mereka, kehadiran anak mereka, resit yuran bulanan dan lain2 lagi hanya dengan beberapa click sahaja melalui Website Tuisyen Murah

Apakah Kelebihan Jika Menggunakan Servis Dari Kami ?

Domain/Hosting Percuma

Domain dan Hosting percuma untuk pelanggan kami selama SATU tahun. Anda pasti sukakannya !!!

Harga Lebih Murah Dari Yang Lain

Perkhidmatan yang kami sediakan telah terbukti paling murah daripada syarikat lain

Pautan Ke Google Analytics Dari Website Terus Ke " Mobil Phone Anda

Kami akan pastikan pelanggan kami boleh membuat pautan laman web mereka dengan Google Analytics supaya mereka boleh mengetahui berapa ramai pelawat laman web mereka dan juga mereka akan mendapat database prospek

Mengajar Cara Untuk Membuat Iklan Laman Web Menggunakan Iklan Fb & Goodle Adwords

Kami akan mengajar pelanggan kami cara bagaimana untuk membuat iklan laman web mereka melalui iklan fb & google adwords supaya mereka dapat menaikkan bilangan pelanggan mereka. Dengan cara ini , laman web anda akan senang dicari oleh bakal prospek.

Website / Ministe / Sistem / Mobile Applikasi Responsif dan Moden

Kami boleh menyediakan anda dengan reka bentuk Website / Minisite / Sistem / Mobile Applikasi yang bagus dan pastinya ia merupakan laman web yang responsif supaya anda boleh membukanya di kedua-dua dekstop & telefon mudah alih. Kami telah membina pelbagai jenis website dan sistem untuk pelanggan kami dan pelanggan kami amat berpuas hati dengannya.

Mudah Untuk Membuat Tutorial Atau Cara Guna Website Dari Mana-Mana Lokasi

Kami menyediakan rundingan dengan menggunakan Online Teamviewer di mana kami akan mengajar tentang bagaimana untuk menggunakan Website atau syistem yang telah kami bangunkan untuk pelanggan kami. Justeru itu, dengan cara ini pelanggan kami tidak perlu menghadapi kesesakan lalu lintas dan dapat menjimatkan masa.Segala konsultansi yang diberikan adalah PERCUMA !!!

Translate Website Language»