011-5240 9241 | ALIIZWELLZ ENTERPRISE [003023977-V] | 2014 - 2023 pakarbinawebsite@gmail.com

Pakar Bina Website (PBW) menerima tempahan servis bina Website Korporat, Website E-commerce, Website Affiliate, Website MLM, Website Sistem Stokis, Website Hartanah, Website Pusat Tuisyen, Website Akaun, Website Ordering Sistem, Website FYP dan bermacam2 jenis Website lagi mengikut Business Model klien.

Pakar Bina Website (PBW) telah beroperasi semenjak tahun 2014 dan mempunyai ramai pelanggan di serata Malaysia. Antara servis yang PBW sediakan adalah servis buat Minisite, Website, Sistem, Mobile Aplikasi, Online Resume serta Design Logo dan Banner. 

PBW terdiri daripada individu-individu yang mempunyai skil yang amat tinggi dalam dunia Teknologi Maklumat. Team PBW sentiasa menaik taraf diri masing-masing supaya dapat memberikan servis yang terbaik pada para pelanggan.

Antara para pelanggan PBW adalah pemilik pusat tuisyen, pemilik pusat peranginan, broker hartanah, syarikat persulingan air, syarikat akaun, pemilik butik, pengasas produk kecantikan, dan macam-macam lagi. Individu-individu tersebut sedar akan kepentingan adanya website dalam bisnes mereka supaya bisnes mereka lebih diyakini oleh bakal pelanggan dan juga prospek. Ini sama sekali akan menaikkan lagi jualan syarikat-syarikat tersebut. 

Alias Bin Hj Ban
– Advisor of Pakar Bina Website –

Apakah Kelebihan Jika Menggunakan Servis Dari Kami ?

Domain/Hosting Percuma

Domain dan Hosting percuma untuk pelanggan kami selama SATU tahun. Anda pasti sukakannya !!!

Harga Lebih Murah Dari Yang Lain

Perkhidmatan yang kami sediakan telah terbukti paling murah daripada syarikat lain

Pautan Ke Google Analytics Dari Website Terus Ke " Mobil Phone Anda

Kami akan pastikan pelanggan kami boleh membuat pautan laman web mereka dengan Google Analytics supaya mereka boleh mengetahui berapa ramai pelawat laman web mereka dan juga mereka akan mendapat database prospek

Mengajar Cara Untuk Membuat Iklan Laman Web Menggunakan Iklan Fb & Goodle Adwords

Kami akan mengajar pelanggan kami cara bagaimana untuk membuat iklan laman web mereka melalui iklan fb & google adwords supaya mereka dapat menaikkan bilangan pelanggan mereka. Dengan cara ini , laman web anda akan senang dicari oleh bakal prospek.

Website / Ministe / Sistem / Mobile Applikasi Responsif dan Moden

Kami boleh menyediakan anda dengan reka bentuk Website / Minisite / Sistem / Mobile Applikasi yang bagus dan pastinya ia merupakan laman web yang responsif supaya anda boleh membukanya di kedua-dua dekstop & telefon mudah alih. Kami telah membina pelbagai jenis website dan sistem untuk pelanggan kami dan pelanggan kami amat berpuas hati dengannya.

Mudah Untuk Membuat Tutorial Atau Cara Guna Website Dari Mana-Mana Lokasi

Kami menyediakan rundingan dengan menggunakan Online Teamviewer di mana kami akan mengajar tentang bagaimana untuk menggunakan Website atau syistem yang telah kami bangunkan untuk pelanggan kami. Justeru itu, dengan cara ini pelanggan kami tidak perlu menghadapi kesesakan lalu lintas dan dapat menjimatkan masa.Segala konsultansi yang diberikan adalah PERCUMA !!!

Klik Untuk Whatsapp
Translate Website Language»