fbpx

Kami Adalah Pakar Bina Website Dan Sistem
.
-Anda tak pandai buat website??
-Nak buat website canggih dan moden untuk bisnes anda?
-Nak buat kedai online seperti LAZADA ? Tapi kekurangan masa dan ilmu??
-Dah ada Website..tapi tak canggih.. tak “mobile responsive”
dan web designer anda hilang entah kemana??
.
.
.
Jangan Risau..Kami PAKAR BUAT WEBSITE sedia membantu
.
-Buat Website yang canggih, moden , “mobile responsive” dan mempunyai domain sendiri
-Buat Website anda keluar di 1st page Google
-Bina SEO Sales Page yang Power
-Setup E-commerce website ala2 LAZADA
-Setup Sistem Daftar Agen dan Stokis bagi Bisnes Anda
-Setup Sistem Tuisyen untuk para pengusaha pusat Tuisyen
-Bina Mobile Aplikasi untuk bisnes anda

Jangan Buang MASA ANDA..Fokus Pada Bisnes Anda..Biar Kami yang bantu untuk naikkan Sales Anda!
.
Bina Minisite , Website , Sistem dan Mobil Aplikasi memerlukan kemahiran coding yang tinggi serta masa yang panjang
.
1)Tukar blogspot ke Domain.com
Anda ada blog perniagaan tapi ianya nampak lama dan tidak setanding website-website moden yang ada sekarang?
Leceh sebab nama blog tersebut kurang menarik dan terlampau panjang??
.
.
Blog anda membosankan dan mendapat “Bounce Rate” yang tinggi daripada prospek yang layari blog anda??
.
Bounce Rate yang tinggi berlaku apabila pelanggan anda layari blog anda..kemudian mereka cepat2 keluar daripada blog anda
mungkin kerana blog anda membosankan atau pun nampak lama dan tidak menarik..
.
.
Mari..kami tolong anda bina satu WEBSITE yang moden, canggih , kemas dan paling penting..mobile responsive..barulah bakal pelanggan anda seronok scroll WEBSITE anda di telefon mereka
.
.

2) Buat MINISITE atau WEBSITE untuk Produk dan Servis anda
.
Anda dah penat BAKAR duit untuk marketing online dan offline tetapi sales tk MANTAP??
.
Servis anda amat bagus dan sempurna tetapi tak ramai pelanggan kerana tk ramai tahu tentang servis dan produk anda??
.
ANDA KENA ADA MINISITE ATAU WEBSITE untuk memperkenalkan produk dan servis anda!!
.
Sekadar page di FB tidak mencukupi..kadang2 bakal pelanggan malas nak scroll di FB untuk tahu tentang update servis/produk anda..
.
TAPI, jika anda ada WEBSITE dan website itu mempunyai bahagian Laman Utama , Tentang Produk Anda ,dan Testimoni..
.
Semestinya pelanggan anda akan rasa tak sabar2 untuk dapatkan servis/produk anda!!!
.
Barulah Sales MANTAPPPP!!!
.
.
.
3) BINA WEBSITE yang keluar 1st Page Google
.
Belum ada WEBSITE??
Kurang ilmu dan masa untuk buat sendiri?
Pening bila masuk kelas..kemudian bila buat sendiri di rumah..rasa tensyen sebab tak cantik dan nmpak tak moden??
.

Nak WEBSITE anda keluar 1st Page di Google??
Saya boleh BINA WEBSITE yang cantik, uruskan bahagian teknikal, buat keywords research dan optimise kan Website anda dicarian Google.
.
.Website anda pasti MANTAP dan SALE anda juga akan lebih MANTOPPP nanti!!
.
.
.
4) Setup Website Jualan EBOOK & Auto Delivery
.
Anda jual ebook atau buku elektronik??
Tak tahu nk jual macam mana??
Nak bina website yang jual ebook yang auto-send download link kepada pembeli selepas pembayaran??
Mari kami bina Website jualan ebook dengan auto-delivery encrypted download link..Tak perlu susah2 lagi..
.
Tengah tidur pun duit MASUK..
.
.
.
5) Setup Website shopping cart ala2 LAZADA
Website anda tiada shopping cart??
.
Penat melayan soalan2 serta kerenah customer yang tk putus2??
.
Terlalu banyak order sehingga tk larat nk layan dan kemudiannya pelanggan anda LARI sebab anda lmbat respon??
.
Anda perlukan Website Shopping Cart!!
.
Kami akan bantu anda untuk bina website Ala2 LAZADA..barulah nampak profesional dan TRUSTED!!
.
SALE PUN MAKIN MASYUK..
.
.
.

6) Anda Owner Produk dan Ramai Stokis??
Anda owner produk dan ramai sangan stokis dan dropship smpai tak larat nak manage??
.
Pening tengok info mereka di Whastapp saja??
Kalau boleh nak tgok info mereka dlam keadaan Tersusun??
.
Sistem Stokis Dan Ejen lah yang anda perlukan..
Dengan Fungsi Log Masuk , Daftar Agen , Daftar Stokis , Lihat sales agen, Lihat report sales dan sebagainya..
.
Bisnes anda akan menjadi semakin mudah dan efisen..
Tidak perlu lagi pening2 kepala nk tengok agen2 di whatsapp..semuanya akan dimasukkan dalam sistem..
.
Barulah MUDAH anda nak tapis agen mana aktif dan tidak aktif kan..
.
.
.
7) Anda owner bisnes tuition dan inginkan sistem online??.

Anda mempunyai ramai staf dan pelajar di pusat tuisyen anda??
Pening kepala bila lihat data pelanggan, dan staff yang tidak kemas??
.
Rasa leceh bila perlu ingin cari data pelajar tapi tak jumpa2 sebab bnyak sangat data..
.
MARI kami bina SIstem Tuisyen untuk anda..
.
Dengan fungsi login , logout, Daftar pelajar, Daftar staff , Lihat keputusan pelajar , kemaskini info pelajar, catit kehadiran pelajar,
Generate invoice online, catit jadual pelajar dan lain2 lagi
.
Dengan sistem ini, para ibu bapa dapt login dan lihat keputusan peperiksaan, jadual , kehadiran dan lain2 lagi dengan mudah
.
JESTERU..pusat tuisyen adna akan dilihat dan dikategorikan kepada lebih profesional kerana mmpunyai website dan sistem..
.
MAKA..sales pon akan lebih power..tiap tahun parents yg sama akan hntar anaka mereka pada pusat tuisyen anda..

Jom ke laman web kami –> http://pakarbinawebsite.com/
.
atau anda boleh hubungi kami di 011 -5240 9241 untuk sebarang pertanyaan..

Freelance-Website-Murah-KL

Freelance-Website-Malaysia

Freelance-Website-Kuala-Lumpur

Freelance-Website-KL

cara-tarik-ramai-pelanggan

cara-senang-buat-website

cara-senang-bina-website

Cara-Naikkan-Sales-Online

Cara-naikkan-Sales-bisnes

cara-mudah-buat-website

cara-mudah-bina-website

cara-close-prospek

cara-buat-website

cara-buat-website

cara-buat-website-guna-wordpress

cara-buat-website-guna-blogspot

\cara-buat-blog-cara-buat-website

cara-bina-website-guna-wordpress

cara-bina-website-guna-blogspot

cara-bina-blog

Senarai cara bina blog 2020,
Senarai cara bina website 2020,
Senarai cara bina website guna blogspot 2020,
Senarai cara bina website guna wordpress 2020,
Senarai cara buat blog 2020, cara buat website 2020,
Senarai cara buat website guna blogspot 2020,
Senarai cara buat website guna wordpress 2020,
Senarai cara buat website sendiri 2020,
Senarai cara close prospek 2020,
Senarai cara mudah bina website 2020,
Senarai cara mudah buat website 2020,
Senarai Cara naikkan Sales bisnes 2020,
Senarai Cara Naikkan Sales Online 2020,
Senarai cara senang bina website 2020,
Senarai cara senang buat website 2020,
Senarai cara tarik ramai pelanggan 2020,
Senarai Freelance Website KL 2020,
Senarai Freelance Website Kuala Lumpur 2020,
Senarai Freelance Website Malaysia 2020,
Senarai Freelance Website Murah KL 2020,
cara bina blog 2020,
cara bina website 2020,
cara bina website guna blogspot 2020,
cara bina website guna wordpress 2020,
cara buat blog 2020, cara buat website 2020,
cara buat website guna blogspot 2020,
cara buat website guna wordpress 2020,
cara buat website sendiri 2020,
cara close prospek 2020,
cara mudah bina website 2020,
cara mudah buat website 2020,
Cara naikkan Sales bisnes 2020,
Cara Naikkan Sales Online 2020,
cara senang bina website 2020,
cara senang buat website 2020,
cara tarik ramai pelanggan 2020,
Freelance Website KL 2020,
Freelance Website Kuala Lumpur 2020,
Freelance Website Malaysia 2020,
Freelance Website Murah KL 2020

Translate Website LanguageĀ»